Tutustu uuteen syysmallistoon

Syysilmojen saapuessa pipokelit alkavat lähestyä! Valmistaudu syksyyn ja tutustu Superyellow:n uuteen syysmallistoon, joka on nyt saatavilla sekä verkkokaupassa että jälleenmyyjiltä. Uudesta mallistosta löytyy 100% merinovillaiset pipot sekä aikuisille että lapsille. Kaikki Superyellow:n pipot valmistetaan Suomessa. Merinovilla on täydellinen materiaalivalinta syksyyn, sillä se lämmittää kylmempinä päivinä, mutta ei myöskään hiosta leudompina syyspäivinä.

Syysmallisto on täydentynyt uusilla syksyisillä sävyillä ja malleilla. Vanhojen suosikkivärien rinnalle on tullut uusia sävyjä, joiden inspiraationa on ollut pohjoinen luonto. Luonnollisia sävyjä on helppo yhdistää sekä ulkoiluun, että vapaa-ajan pukeutumiseen. Vanhojen klassikkopipojen rinnalle on tullut uusia pipomalleja, kuten Sisu, Amalia ja Oulanka, jotka kaikki sopivat erinomaisesti sekä syksyn että talven pukeutumiseen.

Meille uusien kestävien materiaalivalintojen kehittäminen on tärkeää. Syysmallisto on täydentynyt kahdella uudella materiaaliuutuudella. Natur pipo on valmistettu 100% kierrätetystä merinovillasta, ja se on saatavilla neljässä luonnollisessa sävyssä. Skogen piposssa materiaaleina on käytetty pehmeää merinovillaa ja lyocell- puukuidusta. Lyocell on kestävä ja 100% luonnollinen ja biohajoava materiaali.

Jos etsit kevyempää vaihtoehtoa, tutustu merinovillapantoihimme Saameen ja Tuuliin, jotka ovat nyt saatavilla syksyn uutuusväreissä. Myös lasten syysmallisto on täynnä lämpimiä vaihtoehtoja syksyn ja talven ulkoiluhetkiin. Vanhat lempparipipot, kuten Polar Junior ja Björn Junior ovat täydentyneet uusilla ihanilla syyssävyillä. Merinovilla on helppohoitoinen materiaali joka ei kutita, joten se on erinomainen materiaalivalinta myös perheen pienimmille.