MEISTÄ

LUONNOSTA KAUPUNKIIN

SUPERYELLOW on kotimainen pipoja valmistava merkki, joka sai alkunsa vuonna 2007. Suomen vaihteleva ilmasto on inspiroinut meitä valmistamaan laadukkaita tuotteita, jotka sopivat jokaiseen vuodenaikaan. Tuotteissamme skandinaavisen pelkistetty design yhdistyy laadukkaisiin materiaaleihin, kuten merino- ja luomupuuvillaan, ja luonnon inspiroimiin väreihin ja yksityiskohtiin. Tarkoituksenamme on valmistaa kestäviä piporatkaisuja sekä luonnossa ulkoiluun että vapaa-ajan pukeutumiseen.

Superyellow ARCTOS terracotta

VASTUULLISUUS #wedothingsright

Ympäristö on meille tärkeä ja huomioimme sen kaikessa, mitä teemme. Alusta asti tavoitteemme on ollut luoda ympäristöystävällisiä ja lähituotettuja villapipoja. Luonto on suurin inspiraationlähteemme ja haluamme säilyttää sen sellaisena, kuin se on. Lähituotannolla ja kierrätysmateriaaleja käyttämällä pystymme valmistamaan laadukkaita tuotteita ympäristöystävällisemmin ja eettisemmin.

KJEMPE merino wool beanie cognac

100% KOTIMAINEN VALMISTUS

Tuotteemme valmistetaan 100% Suomessa. Lähituotanto on tärkeä valinta, jonka olemme tehneet. Suomessa on vahva ammattitaito villatuotteiden valmistuksessa ja lähituotannon avulla pystymme vähentämään ympäristöä kuormittavia kuljetuskuluja sekä varmistumaan siitä, että olosuhteet ovat hyvät. Tuotteiden neulominen ja ompelu tapahtuu neulomoissamme, joilla on pitkät perinteet alalla. Kaikki tuotteet käydään läpi, ennen niiden lähettämistä asiakkaalle.

SAILOR off white

100% MERINOVILLA

Käytämme ainoastaan laadukkaita materiaaleja, jotka valitaan perustuen laatuun ja sertifikaatteihin, jotka vaadimme aina merino- ja puuvillatoimittajiltamme. Käyttämämme merinovilla tulee Uudesta-Seelannista ja Argentiinasta. Villan tuotannossa ei ole käytetty haitallisia kemikaaleja ja työolosuhteet ovat tarkkaan valvotut. Kaikki käyttämämme merinovilla on 100% mulesing vapaata. Mulesing vapaa villan tuotanto takaa sen, että eläintä ei vahingoiteta. Miksi käytämme merinovillaa? Yksinkertaisesti siksi, että se on mielestämme yksi parhaista pipo materiaaleista maailmassa. Merinovilla on hengittävä, lämmin ja kestävä luonnonmateriaali. Merinovillaa käyttämällä pystymme toimimaan villantuottajien kanssa, jotka jakavat kanssamme samat ympäristöarvot.

Käyttämämme puuvilla on joko luomupuuvillaa tai Oeko-Tex® sertifioitua puuvillaa. Puuvilla on valmistettu siten, että ympäristövaikutukset on minimoitu puuvillan elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Puuvillan viljelyssä ja värjäyksessä ei käytetä haitallisia kemikaaleja.