MEISTÄ

SUPERYELLOW:N TARINA

Superyellow on Helsingissä sijaitseva kotimainen pipobrändi. Yritys perustettiin vuonna 2007 kolmen innokkaan suunnittelijan toimesta, joiden tavoitteena oli luoda käytännöllisiä ja vastuullisesti tuotettuja pipoja. Pohjoisen vaihtelevasta ilmastosta inspiroituneena pipojen materiaaleiksi päätettiin valita kestäviä ja pitkäikäisiä materiaaleja, jotka sopisivat säälle kuin säälle jokaiseen vuodenaikaan. Nimi Superyellow kuvaa positiivista ja energistä asennetta vuoden jokaisena päivänä!

Nykyään Superyellow on johtava pipobrändi, jolla on yli 200 jälleenmyyjää ympäri maailmaa. Suomen lisäksi Superyellow:lla löytyy jälleenmyyjiä 10 eri maasta mukaan lukien Saksa, Ranska, Itävalta, Sveitsi, Hollanti, Englanti, Latvia, Viro, Kanada ja USA. Valikoidut Superyellow- jälleenmyyjät koostuvat urheilu-, outdoor- ja lifestyle-liikkeistä.

Superyellow- pipot valmistetaan Suomessa 100% merinovillasta, joka on villan erinomaisten ominaisuuksien ansiosta yksi maailman parhaimmista materiaaleista. Superyellow:n pipoissa pelkistetty, skandinaavinen design on yhdistetty laadukkaisiin materiaaleihin. Superyellow:n ideologia on yksinkertainen: tarkoituksena on valmistaa tuotteita, joilla on suuri merkitys ihmisten jokapäiväisessä arjessa, mutta mahdollisimman pieni vaikutus ympäristölle. #wedothingsright