Joulun lämpimimmät lahjat

Vuoden tunnelmallisin juhla lähestyy! Parasta joulussa on etenkin yhdessä vietetty aika perheen ja ystävien kesken. Jouluna on ihanaa ilahduttaa läheisiä joululahjoilla, vaikka niiden löytäminen tuottaakin välillä pään vaivaa. Lahjaksi on mukava löytää jotain sellaista, josta on iloa vuosiksi eteenpäin. Merinovillapipo on erinomainen lahjaidea kaikenikäisille, sillä laadukas merinovillapipo säilyy hyvänä vuosia ja se sopii säälle kuin säälle. Tässä muutama lahjavinkki jouluun!

Lahjavinkit naisille

NORDEN merinovillapipo on yksi uutuuspipoistamme, joka on heti saavuttanut suuren suosion! Muhkea merinovillapipo näyttää hyvältä etenkin vapaa-ajan pukeutumisessa, mutta lämmin pipo sopii loistavasti myös ulkoiluun talvella. Värivalikoimasta löytyy useita herkullisia vaihtoehtoja, kuten vaaleansininen, vanilla ja vaaleanpunainen.

KIDE merinovillapipossa on koivupuinen logomerkki ja päälaella iso tupsu. KIDE pipo on yksi suosituimmista pipomalleistamme etenkin naisille. Se sopii hyvin sekä arkipukeutumiseen että talviurheiluun, kuten hiihtoon. Suosittelemme lahjaksi etenkin klassisia sävyjä kuten musta tai vanilla, sekä tietenkin tämän kauden suosituinta väriä laventelia!

KAAMOS merinovillapipo on klassikko, jonka edessä on yksinkertainen logomerkki. Jos et ole ihan varma lahjansaajan tyylistä, voi olla hyvä valita tyyliltään klassinen merinovillapipo. Merinovillaneulos on erityisen pehmeää ja lämmittää myös kylminä talvipäivinä.

SAAME merinovillapanta on ohutta merinovillaneulosta, joka pitää korvat lämpimänä ulkoillessa jokaisena vuodenaikana. Merinovillapanta on siis loistava lahjaidea etenkin aktiiviselle liikkujalle, mutta panta sopii hyvin myös kaupunkikäyttöön.

Lahjavinkit miehille

KJEMPE merinovillapipo istuu erityisen hyvin kaikille ja se onkin yksi suosituimmista pipoistamme kaiken ikäisille. Klassisessa merinovillapipossa on pieni keinonahkainen logomerkki ja pipoa on saatavilla yhdeksässä eri värissä.

BJÖRN merinovillapipo on yksi paksuimmista pipoistamme. Joten jos etsit joululahjaa sellaiselle, joka viihtyy ulkona pakkaspäivinä, BJÖRN pipo on erinomainen valinta! Tämä pipo mahtuu myös varmasti kaikille päähän, mutta pysyy kuitenkin menossa mukana reippaammassakin vauhdissa.

SAILOR merinovillapipo on loistava valinta joululahjaksi, sillä yksinkertainen malli miellyttää monia ja sopii kaikille. Pipo on myös yksi Superyellow:n suosikkipipoista ympäri vuoden, sillä merinovillan luonnollisten ominaisuuksien ansiosta pipo ei hiosta leudommillakaan keleillä.

Lahjavinkit lapsille

POLAR Junior merinovillapipo on täydellinen joululahja lapsille. Pipon edestä löytyy suloinen jääkarhulogo, joka ilahduttaa perheen pienimpiä. Tätä suosittua pipoa on saatavilla useissa ihanissa väreissä, kuten vaaleanpunaisena ja sinisenä.

BJÖRN Junior pipo on myös yksi suosituimmista lasten pipoistamme. Paksu merinovillapipo lämmittää myös kaikista kylmimpinä pakkaspäivinä. Lapsille merinovillapipo on erinomainen valinta, sillä merinovilla on materiaalina kestävä ja helppohoitoinen.

SISU Junior merinovillapipossa on klassinen Superyellow- logomerkki edessä ja pipoa on saatavilla useissa väreissä. Tämä klassinen merinovillapipo sopii lahjaksi etenkin hieman vanhemmille lapsille. Tiheä merinovillaneulos pitää viiman loitolla.

Jos joululahjan valinta tuntuu vaikealta, voit myös tilata lahjakortin Superyellow:n verkkokauppaan joko kauniisti pakattuna suoraan lahjansaajalle tai toimitettuna suoraan sähköpostiin.

Tarjoamme kaikkiin kotimaan tilauksiin ilmaisen toimituksen ja lisäksi lahjapaketoinnin veloituksetta!

Rauhallista joulun odotusta!