Joulun lahjavinkit

On taas se aika vuodesta, kun valoista kauneimmat ovat valittu koristamaan niin pihapiiriä kuin kaupunkien keskustoja, jotta pimein vuodenaika saisi piristyksensä. Joululaulut puhuttelevat sisintämme ja mieli kaipaa jo rauhoittumista. Mielessä siintää jo joulusauna ja herkuista notkuvat pöydät. Lasten silmät loistavat kuin kirkkaimmat tähdet ja kysymys ”milloin on joulu?” kajahtaa ilmoille tuon tuosta. Toivomme toisillemme hyviä aikoja ja menestystä uusiin vuosiin.

Ennen kuin joulurauhan julistus tapahtuu, on sitä ennen vielä monenmoista askaretta ja puuhaa. Lahjojen miettiminen vie leijonan osan ajastamme, vaikka niiden keksiminen olisikin osa joulun tuntua. Me Superyellow:lla rakastamme joulua ja sen tuomaa tunnelmaa. Me toivomme, että jokaisella olisi aikaa ja mahdollisuus viettää juuri itselleen sopivaa joulua. Sen vuoksi haluamme jakaa parhaimmat lahjaideamme pehmeisiin paketteihin. Meiltä valitut lahjat ovat vastuullisia ja ekologisia vaihtoehtoja. Ja mikä parasta: tarjoamme Suomessa ilmaisen toimituksen ja lahjapaketoinnin!

Suomessa tehty lämmin merinovillapipo on ajaton ja tarpeellinen lahja kaikenikäisille. Se sopii moniin eri tarkoituksiin niin vauhdikkaisiin talviurheilulajeihin kuin leppoisille päiväkävelyille vuoden ajasta toiseen. Se on ihanteellinen lahja heille, joilla eivät askeleet paina pulkkamäessä ja hänelle, jolle pipon ulkonäkö on merkittävä osa omaa tyyliä.

Merinovillan teknisyys materiaalina tulee esiin parhaiten siten, että se mukautuu vallitsevaan lämpötilaan; se lämmittää kylmissä keleissä ja hengittää suojasäällä.  Superyellow pipo on myös tyylikäs valinta kaupunkipukeutumisen kruunavaksi asusteeksi. Kotimainen merinovillapipo on arvostettu lahja, joka ei jää pyörimään kaapin perälle.

Merinovillapipo naisille

Tyylikäs KIDE -pipo on viimeistelty koivupuisella merkillä, johon on painettu teksti Superyellow. Tupsullinen KIDE on joustava ja tiheä neulokseltaan. Se pitää lämpimänä hiihtoladuilla ja hiihtoretkien taukopaikoilla. KIDE -pipoa on saatavilla muuhun pukeutumiseen helposti yhdisteltävissä murretuissa värisävyissä.

Superyellow AMALIA –pipo on silkkisen tuntuinen ihoa vasten. Se lämmittää ja on tyyliltään rento. Sen helppo yhdisteltävyys monenlaiseen eri tyyliin tekee tästä ykkösvaihdon kaupunkikierrokselle tai lasten kanssa puistoon.

HANNAH on ihoa vasten lempeä ja kutiamaton merinovillapipo, joka on ollut kautta aikain naisten Superyellow suosikkipipo. HANNAH merinovillapipo sopii yhteen niin klassisen villakangastakin kuin muhkean untuvatakin kanssa.

SAAME -merinovillapanta on täydellinen lahja hänelle, joka nauttii reipastahtisesta ulkoilusta. Superyellow merinovillapanta sitoo kosteuden itseensä ja korvat pysyvät silti lämpimänä.

CARIBOU on niille, jotka pitävät särmikkäistä sävyistä ja haluavat pukeutumiseensa ripauksen persoonallisuutta. CARIBOU –pipoa koristaa tupsu ja etuosassa on nahkamerkki, jossa on kuva pohjoisen ilmastoon sopeutuvasta sarvipäästä.

Merinovillapipo miehelle

Napakka KELO on yksi paksuimmista pipoistamme. Se pitää lämpimänä talvisella nuotioretkellä ja antaa vastusta erämaan kovalle tuulelle tiiviin neuloksen ja otsalle asettuvien kolme taittokerrosten ansiosta. Pipossa on yksityiskohtana pyöreä koristeltu nahkamerkki.

KJEMPE on parhaimpia päänmyötäisesti istuvia pipojamme. Se on lämmin merinovillapipo, joka vakiinnuttanut paikkansa miesten keskuudessa. Se on malliltaan matalampi, ja sopii hyvin siistiin ja muodolliseen tyyliin. KJEMPE -pipossa kolme taittokerrosta, mikä lisää pipon lämmittävyyttä, vaikka korvanlehdet jäisivät tässä matalammassa mallissa pipon ulkopuolelle.

Superyellow SAILOR on varma valinta kenelle vain. Cousteau –pipoksikin kutsuttu SAILOR on klassinen merinovillapipo, joka on hengittävä ja lämmin. SAILOR -pipo lämmittää talven pakkasissa, mutta on myös ihanteellinen leudommissa keleissä kuten kevätauringon jo lämmittäessä. Sailor on aina muodikas ja ajaton.

Merinovillapipo lapselle

POLAR Junior on lasten suursuosikki.  Ihana POLAR Junior on neulokseltaan pehmeä ja sileä.  Moni huomaa pipossa olevan jääkarhumerkin, ja tunnistaa siitä pipon olevan yksi Superyellow klassikoista. POLAR Junior sopii paukkupakkasiin ja suloinen tupsu päälaella tekee siitä entistä viehättävämmän.  Superyellow jääkarhupipo löytyy myös aikuisten puolelta.

BJÖRN Junior on meidän toinen lasten suosikeistamme. Voi olla, että syy siihen pipossa oleva nahkamerkki, jossa seisoo Suomen kansalliseläin karhu. Paksu, mutta lempeä merinovillaneulos tekee BJÖRN Junior piposta lähes tuulta pitävän. Se pitää lämpimänä, vaikka pakkanen yrittäisi purra nenänpäätä ja tuuli olisi navakkaa.  Hyvä pipo on sekä lämmin ja hengittävä että hyvin istuva.

Lasten pipoissa on kaksi koko vaihtoehtoa. Lähtökohtaisesti koko 46 – 50cm menee vauvoille ja taaperoikäisille. Koko 52-56cm istuu yleensä hyvin leikki-ikäiselle, mutta ihan yhtä hyvin koululaiselle tai jopa varhaisteini-iässä olevalle. Joillekin lapsille paras pipo löytyykin aikuisten puolelta.

Merinovillapipo nuorelle

Superyellow BEANTA on ohut merinovillapipo, joka ei kutita. Se sopii jokapäiväiseen käyttöön, kouluun ja harrastuksiin. Kotimainen merinovillapipo pitää lämpimänä ja näyttää hyvältä.

KAJEN pipo on 100 % merinovillaa. Se on ihana peruspipo, joka neulokseltaan on sileä ja napakka. Se sopii hyvin nuorelle, jonka talviulkoiluharrastukset tarvitsevat arvoisensa varusteet. Mukava ja hyvin muotonsa pitävä KAJEN pipo sopii kypärän alle lämmittämään tarvittaessa.

Tarvittaessa lisää vinkkejä voit kysellä asiakaspalvelustamme (superyellow (at) superyellow.fi), autamme mielellämme. Rauhallista joulun aikaa!