5 syytä miksi valita merinovilla

Pipomme ovat valmistettu merinovillasta, sillä se on mielestämme yksi parhaista materiaaleista maailmassa. Merinovilla on 100% luonnollinen materiaali, jolla on monia hienoja ominaisuuksia joiden ansiosta se säilyy hyvänä vuosia. Tälle sivulle olemme listanneet viisi syytä, miksi merinovilla on paras materiaali. Voit lukea lisää merinovillasta sivuiltamme.

  1. Merinovilla on yksi lämpimimmistä materiaaleista ja keskitalven pakkasillakin se pitää sinut lämpimänä.
  2. Yksi merinovillan parhaista ominaisuuksista on sen pehmeys. Muut villan laadut saattavat tuntua karheilta ja kutittaa ihoasi, mutta merino tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä ja siten se sopii myös herkkäihoisille.
  3. Merinovilla on 100% luonnon materiaali ja se mukautuu luonnon olosuhteisiin, joten sitä voi käyttää vuoden ympäri. Merinovilla hylkii luonnostaan kosteutta.
  4. Merinovilla on helppohoitoinen materiaali. Sen kuidut eivät rypisty, sillä ne palautuvat aina luonnolliseen olomuotoonsa kovassakin kulutuksessa. Merinovilla on konepestävä, mutta usein pelkkä tuuletus riittää, sillä merinovillan kuidut vastustavat luonnollisesti likaa ja bakteereja, joten villa puhdistaa itse itseään. Tutustu merinovillan hoito-ohjeisiin sivuillamme.
  5. Merinovilla on 100% uusiutuva luonnon materiaali, sillä merinolampaat kasvattavat vuosittain uuden villakerroksen. Oikein kierrätettynä se kompostoituu luonnollisesti maaperään vapauttaen ravinteita takaisin maahan.