Piristä pimeää marraskuuta ulkoiluhetkillä

Marraskuussa kylmä, viileä ja sateinen sää sanelevat tahdin. Joissain päin maa voi olla jo valkoinen ja arvauksia satelee; joko tämä lumi on jäädäkseen. Jossain päin ensimmäisistä lumisateista uskalletaan herätellä vasta toiveita. Ilma on joka tapauksessa raikas, ja sitä on helppo hengittää. Se tekee hyvää! Marraskuussa luonto vetäytyy lepoonsa ja mustanpuhuvilla oksilla sadepisarat juoksevat kilpaa. Kaikkialla on tyynen rauhallista. Kävelyretket metsässä pienen sumuisen sade sulostuttaessa kasvoja ja mielen tuudittautuessa hiljaisuudessa voi todeta, ettei marraskuu ei ehkä sittenkään ole niin synkeä.

Marraskuussa pienikin ulkoiluhetki piristää ja saa olon tuntumaan virkistyneeltä.  Ulos siis kannattaa lähteä, vaikka vain hetkeksi.  Me Superyellow:lla saamme inspiraatiota Suomen luonnosta ja vuoden ajan vaihteluista. Me haluamme nähdä kauneutta kaikissa vuoden ajoissa ja uskomme luonnon tarjoavan jokaisena kuukautena omanlaisiaan elämyksiään.  Meille marraskuun pimeä ja kalsea kylmyys eivät ole esteenä nauttia kävelyretkistä merenrantaan tai puiden katveeseen kuun valon valaistessa.

Emmekä kuitenkaan saisi pimeyttä kaikkoamaan, vaikka kuinka toivoisimme. Väriä, lämpöä ja pehmeyttä sen sijaan saamme merinovillapipoistamme, jotka lämmittävät ja piristävät kaikissa tilanteissa ja tekevät ulkoilusta miellyttävää vuoden pimeimpänä aikana. Lämmin kerrospukeutuminen kruunattuna lämpimällä merinovillapipolla pitää sinut lämpimänä, kun marraskuussa myrskyää tai silloin kun jalan alla rapisee pikkupakkasen kangistuttamat puunlehdet, jotka syksytuulet riepottelivat jo maahan asti.

Poimi marraskuun piristyksesi itsellesi ihana Beam, jonka löydät monessa eri syksyisessä lempeässä värissä. Beam –pipossa on otsan kohdalla kolme taittokerrosta, joten se tekee siitä erityisen lämpimän. Reipastahtiseen ulkoiluun sopii Fjell, joka on neulokseltaan kevyempi tai Saame-panta, jonka värivaihtoehdot ihastuttavat.

Ulkoilun jälkeen voi vain olla ja nauttia rauhallisuudesta kaikilla aisteilla. Lempeyttä marraskuun päiviin!