Lahjavinkit isänpäivään

Mikä voisikaan olla parempi lahja isälle kuin se, joka on vastuullisesti tuotettu, laadukas ja samaan aikaan tarpeellinen!  Vastuullisen lahjan antajallekin tulee hyvä mieli, kun saa antaa lahjan, johon on tarkoin valittu materiaalit ja koko tuote on valmistettu niin, että ympäristön, ihmisten ja eläinten hyvinvointi on otettu huomioon.

Merinovillasta tehdyt pipomme ovat jokaiseen vuoden aikaan sopivia. Ne kestävät kulutusta ja niiden tekniset ominaisuudet tekevät ulkoilusta miellyttävää kaikissa olosuhteissa.  Merinovillapipot sopivat siis isälle, joka viihtyy hiihtoladuilla tai on se ahkerin lumen kolaaja. Hikoillessa merinovilla sitoo kosteutta itseensä ja on silti lämmin.

Merinovillapipo auttaa myös retkeilystä ja rauhallisemmasta ulkoilusta nauttivan isän lämpimänä pysymistä. Myös lasten leikkien seuraaminen puistoissa on entistä mieleisempää, kun isällä itselläänkin on lämmintä päällä tarpeeksi. Kylmyys ei pääse luihin ja ytimiin, kun on hyvä pipo estämässä lämmön haihtumista kehosta. Aina lämmittävyys ei ole se tärkein vaadittava ominaisuus, vaan pipo voi olla ihan vain oleellinen osa isän tyyliä.  Ja värillä voi olla väliä ja sekin yksityiskohta voi olla osa kantajansa persoonallisuutta.

Me Superyellow:lla ajattelemme, että parhaimmat lahjaideat kestävät aikaa ja ovat arjessa toimivia. Meidän mielestämme käytännölliset lahjat ovat vastuulliseen kuluttamiseen kannustavaa, ja siksi parhaimpia.  Käytännöllinen lahja on usein saajansa näköinen ja huolella valittu.

Beaconpipo sopii isille, jotka ovat luotettavia ja vahvoja. Ne isät ohjaavat ajamasta karikoille ja antavat suojaa elämän myrskyissä. Beacon on lämmin ja rentoon tyyliin sopiva. Se lämmittää hyvin pakkaspäivien kävelyretkillä ja hyytävää tuulta vastaan.

Sailor on rohkeiden ja sitkeiden tarinankertojien pipo. He eivät epäröi kiperissä tilanteissa ja haaveilevat leppoisista kesäpäivistä ja kepeästä vapaudesta. Sailor on malliltaan klassikko ja se sopiikin isälle, joille pipo on tärkeä osa pukeutumista, eikä vain pelkkä asuste.

Björn-pipoon sonnustautuvat voimakkaat ja viisaat isät. He muistavat läsnäolon merkityksen ja puolustavat oikeudenmukaisuutta. He saattavat liioitella vain makean syönnissä. Björn on neulokseltaan paksu ja siksi hyvin tuulta pitävä, joten se sopii isälle, jonka mielestä pilkille meneminen talvisin on se paras tapa ottaa omaa aikaa.

Sisu istuu päänpeitoksi isille, joilla tahdonvoimaa riittää. Lannistumattomuus ja kekseliäisyys ovat luonteenvahvuuksia, joilla nämä isät tekevät mahdottomasta mahdollisen. Sisun neulos on joustavaa ja ohuempaa, joten se sopii niin lasten kanssa pulkkamäkeen kuin kaupungille.

Ilahduttavaksi yllätykseksi isälle sopii myös lahjakortti, jolloin isä saa itse valita mieleisensä pipon.