Lahjaideat isänpäivään

Isänpäivä lähestyy! Lahjan valitseminen voi olla hankalaa, etenkin jos tuntuu siltä, että isältä löytyy jo kaikkea. Jos lahjan valitseminen tuottaa päänvaivaa, ei hätää – tähän artikkeliin olemme koonneet parhaat lahjavinkit isänpäivään! Merinovillapipo on kaiken ikäisille isille sopiva lahja, joka sopii jokapäiväiseen käyttöön kaikkina vuodenaikoina.

  • SAILOR merinovillapipo on yksi suosituimmasta pipoistamme. Tämä klassinen pipo on helppo yhdistää asuun kuin asuun ja se näyttää hyvältä jokaisen päässä!
  • KJEMPE pipo on malliltaan hieman väljempi, kuin SAILOR pipo, joten se onkin loistava valinta ulkoilusta nauttivalle isälle, joka haluaa pitää korvat lämpimänä.
  • BJÖRN merinovillapipo on yksi paksuimmista pipoistamme! Jos siis isä viihtyy ulkona etenkin talvisin, on tämä pipo loistava lahjaidea.
  • OTSO pipo on pehmeää merinovillaneulosta, ja se on hieman ohuempi, kuin muut merinovillapipomme. Yksinkertainen OTSO pipo on varma valinta arkeen myös leudommille keleille.
  • SISU merinovillapipo sopii värien ystäville, sillä pipoa on saatavilla myös kirkkaammissa sävyissä kuten keltaisena ja sinisenä. Klassisessa merinovillapipossa on pieni logomerkki edessä.

Kaikki merinovillapipomme ovat yhtä kokoa ja suunniteltu sekä miehille että naisille, mikä tekee pipoista erinomaisen lahjaidean. Jos pipon valitseminen on vaikeaa, loistava lahjaidea isänpäiväksi on myös lahjakortti.

Verkkokaupassamme on ilmainen toimitus kaikille kotimaan tilauksille ja tarjoamme myös lahjapaketoinnin veloituksetta kaikkiin isänpäivä- tilauksiin! Jos tarvitse apua, asiakaspalvelumme auttaa mielellään superyellow (at) superyellow.fi!