Kesän retkikohdevinkit 

Suomi on täynnä upeita retkikohteita, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla kesällä. Me Superyellow:lla rakastamme ulkona liikkumista ja luonto on suuri inspiraation lähteemme, joten Suomen luontokohteet ovat tulleet meille tutuiksi. Tässä muutama eteläisen Suomen retkikohdevinkki, joihin on helppo tehdä esimerkiksi päiväretki!

  1. Palakoski on vaikuttava retkikohde Vihdissä, josta löytyy jylhiä kallioita, hienoja näköaloja, vaihtelevaa luontoa ja kunnon metsän tuntua. Palakoskeen on helppo rakastua, sillä sen 85 hehtaaria tarjoavat monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia sekä vaihtelevaa luontoa ja maisemaa. Alueella voi esimerkiksi eväsretkeillä hienoja näköaloja ihaillen, nauttia maaston vaihtelevuudesta ja korkeuseroista polkujuoksun parissa tai marjastaa ja sienestää hyvillä apajilla. 
  1. Väransbyn ulkoilualue sijaitsee Hirsalassa Kirkkonummella. Paikalla on uimapaikkoja sekä poimijoille sopivaa marjametsää. Keittokatoksia ja eväspöytiä löytyy. Väransbyssa hienoa on ennen kaikkea saaristomainen merimaisema ja meren äärellä liikkuminen, rantaa pitkin kulkee todella kaunis polku. Varansby on ruuhkaton ja monille uusi kohde.  
  1. Sipoonkorven kansallispuisto – luonto on sekoitus erämaata ja perinnemaisemia. Kansallispuiston metsiin kätkeytyy lukuisia mielenkiintoisia geologisia muodostumia, jotka kutsuvat retkeilijää kurkistamaan aina seuraavan kallionseinämän taakse. 
  1. Lappohjanrannan virkistysalue sijaitsee Hangossa. Alueelta löytyy mm. vanhoja juoksuhautoja, sekä hohtava hiekkaranta ja havinaisia kasveja. Käytä rannan portaita ja valmiita polkuja, sillä alueen luonto on herkkää. 

Kesän retkeilyyn suosittelemme etenkin luomupuuvillaisia pipojamme kuten COAST pipoa, tai hengittävää, 100% merinovillaista SAAME pantaa