Uutuustuotteet esittelyssä

Uusi syysmallisto on täällä! Uudesta mallistosta löydät runsaan valikoiman syksyn ja talven pukeutumiseen sopivia merinovillapipoja ja –pantoja. Syysmallistosta löydät nyt myös uudet merinovillakaulurit ja huivit, joista kerromme tässä artikkelissa lisää!

BREEZE kauluri on valmistettu lämpimästä merinovillaisesta ribbineuloksesta Suomessa. Kauluri tuntuu mukavan pehmeältä ja se on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Merinovillakaulurin voi pukea esimerkiksi villapaidan tai takin kaveriksi. Kauluri on yhtä kokoa, mutta kauluksen voi taittaa haluamaansa korkeuteen.

KUURA merinovillakauluri on ohuempi ja neulos tasaisen sileä. Kauluria voi ulkopukeutumisen lisäksi käyttää myös sisätiloissa, sillä ohut kauluri mahtuu hyvin esimerkiksi villapaidan alle. Merinovilla ei myöskään hiosta, sillä villan luonnollisten ominaisuuksien ansiosta se mukautuu lämpötilan vaihteluihin.

LUMI tuubihuivi on valmistettu 100% merinovillasta Suomessa. Merinovillainen tuubihuivi lämmittää ja suojaa kaulaa ulkoillessa lumelta ja viimalta. Ulkoilun lisäksi tuubihuivi sopii myös vapaa-ajan pukeutumiseen.

CAPSULE huppu on pehmeää merinovillaista ribbineulosta. Merinovillainen huppu sopii kylmien talvipäivien ulkoiluun tai vaikkapa kaupungille. CAPSULE huppu on saatavilla kahdeksassa eri värissä.

Voit helposti yhdistellä kaulureita pipojemme tai pantojemme kanssa, sillä värivalikoima on sama.

Tutustu kaikkiin syysmalliston uutuuksiin!