Lasten kevätmallisto

Superyellow:n kevätmallisto 2022 lapsille on saapunut! Mallistoon kuuluvat lasten lämpimät merinovillapipot ja keväiset luomupuuvillapipot. Kevätmalliston pipot ovat saaneet yllensä kevään trendikkäimmät ja muuhun pukeutumiseen helposti yhdistettävät sävyt.

KEVYET PUUVILLAPIPOT KEVÄÄSEEN

Lasten luomupuuvillasta tehty suosittu Superyellow -lippapipo viehättää leikkisyydellään. Veikeä tupsu keikkuu päälaella ja iloinen saimaannorppa merkki SADE-lippapipossa saa hymyn huulille. MANDA-lippapipo on SADE-pipon kaltainen, mutta yksityiskohtana on keinonahkainen Superyellow-logomerkki norppamerkin sijaan. Lasten lippapipo on ihana siitäkin syystä, että se suojaa lasten herkkiä silmiä keväisin kirkkaalta auringolta. Sekä MANDA että SADE -lippapipoja saa nyt keväisissä pastellisävyissä kuten laventeli ja vaaleanpunainen.

Luomupuuvillasta on tehty myös ihana ja kevyt lasten puuvillapipo COAST Junior. Lasten puuvillapipo sopii lämpimien kevätsäiden parhaimpiin pipovaihtoehtoihin. Värivalikoimaa raikastavat pirteän keltainen ja hento vaaleanpunainen ja uutuutena nyt kauniit vihreät sävyt jade ja pine green. Musta ja laivaston sininen sopivat tummista pipoista tykkäävälle. Luonnonvalkoinen ja khakin värinen COAST Junior taas on helppo yhdistää mihin vain.

HARMAJA Junior on toinen puuvillainen piposuosikki kevääseen. Rentoneuloksinen HARMAJA Junior on saatavilla harmaana, luonnonvalkoisena ja vaaleanpunaisena. HARMAJA istuu hyvin ja pitää lämpimänä kahden otsalle asettuvan taitoksen ansiosta. Keväiset kuraleikitkään eivät haittaa, sillä puuvillapipon voi aina helposti pestä pesukoneessa.

MERINOVILLAISET SUOSIKIT

Superyellow:n lasten kevätmallistoon kuuluvat myös merinovillaiset piposuosikit. Merinovillapipot lapselle ovat lämpimiä asusteita. Merinovilla on laadultaan kestävää ja helppo pitää puhtaana, jopa ilman erillistä pesua. Materiaalin mukautuvuus ja muut ominaisuudet tekevät merinovillaisista pipoista moneen vuoden aikaan sopivan.

LITTLE SKIPPER on pehmeä merinovillapipo, jota koristaa tupsu. Raidallinen merinovillapipo on ihanan keväinen ja sopii niin leikkipuistoon kuin kaupunkipäivien pukeutumiseen. Pikkukipparit voivat valita LITTLE SKIPPER -merinovillapipon tumman sinisenä, harmaana, valkoisena tai vaaleanpunaisena.

Saimaannorppamerkki löytyy myös SAIMA Juniorista, joka on lasten tupsullinen merinovillapipo. SAIMA ilahduttaa monessa ihanassa perusvärissä ja se on hyvä pipo alkukevään ulkoiluun. Samoin kuin SAILOR-merinovillapipo, joka on myös aikuisten suosikki vuoden ympäri. SAILOR Junior pitää lapsen lämpimänä koleinakin kevätpäivinä, mutta ei hiosta auringon lämmittäessä.

Tutustu lasten kevätmallistoon verkkokaupassamme!