ÄITIENPÄIVÄN LAHJAVINKIT

Etsitkö äitienpäivälahjaa? Kotimainen merinovillapipo on erinomainen lahjaidea käytännöllisyyttä ja laadukkuutta arvostavalla äidille. Uudesta kevätmallistostamme löydät sekä merino- että puuvillapipot ja merinovillapannat kauden uusissa sävyissä, joista suosikkimme tänä keväänä äidille on kaunis laventeli. Tässä meidän äitienpäivälahjavinkkimme kevään mallistostamme!

Suosittua HANNAH merinovillapipoa on nyt saatavilla keväisessä laventelin sävyssä. Superyellow HANNAH pipo on yksinkertaisen kaunis ja ajaton malli, joka istuu päähän täydellisyyttä hipoen. Se sopii äideille, jotka haluavat näyttää tyylikkäältä kaupungilla käydessä tai lasten kanssa ulkoillessa. Laventelin lisäksi sitä saa myös muissa väreissä, kuten heleän vaaleanpunaisena tai ajattoman vaniljan värisenä.

ANDÖ on napakkaa ja ryhdikästä merinovillaneulosta. Ohut ANDÖ pipo sopii äideille, jotka tykkäävät haastaa itsensä lenkkipoluilla ja nauttivat aktiivisesta ulkona liikkumisesta. Merinovilla on teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuluokkaa. Merinovillasta valmistettu pipo hengittää ja haihduttaa kosteuden ilmaan, jolloin olo pysyy kuivana treenin aikana. Värivalikoimasta löytyy kevään uutuussävyjen mintun ja laventelin lisäksi esimerkiksi klassinen tummansininen.

Pipojen lisäksi loistava äitienpäivälahjaidea on SAAME merinovillapanta, joka on keväisten metsäretkien paras asuste. Kevyt ja helppohoitoinen merinovilla on kutiamaton ihoa vasten ja sen vuoksi se on miellyttävä käyttää. Merinovillapanta sopii sekä aktiiviseen liikuntaan kuten juoksuun, mutta myös leppoisalle kaupunkikävelylle. SAAME merinovillapanta on täydentynyt uusilla keväisillä sävyillä. Hento vaaleanpunainen on saanut rinnalleen tummemman roosan sävyn ja vihreiden pantojen valikoimaan kuuluu nyt myös raikas minttu.

HARMAJA puuvillapipo on kevyt ja pehmeä vaihtoehto äidille kevätpipoksi. Myös HARMAJA pipon värivalikoimasta löytyy kauden suosikkisävy laventeli. Kevyt puuvillapipo on paikallaan, kun ulkopuuhia ei malttaisi lopettaa. On ihana touhuta pihalla koko päivä, kun illat ovat valoisia ja ilmassa on lupaus lämpenevistä päivistä.

Meiltä saa pipot tarvittaessa lahjapakettiin ja kotimaassa aina ilmaisella toimituksella! Tarvittaessa voit valita Suomessa myös pikatoimituksen tilauksellesi. Ja muistathan vielä, että voit ilahduttaa äitiä antamalla lahjakortin Superyellow:n verkkokauppaan. Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse tai halutessa voit tilata myös puisen lahjakortin suoraan kotiin.

gift card