SUPERYELLOW 2ND HAND

KIERRÄTÄ SUPERYELLOW-TUOTTEILLESI UUSI ELÄMÄ

Koska tuotteemme on tehty kestämään, haluamme tarjota fiksun ratkaisun myös niiden Superyellow-tuotteidesi kierrättämiseen, joiden käyttö on jäänyt vähemmälle.

Voit nyt myydä käytetyt Superyellow-tuotteesi helposti eteenpäin ja saat kutakin kierrätyskelpoista tuotetta kohtaan lahjakortin Superyellown verkkokauppaan.

Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse odottaa, että joku ensin ostaisi tuotteesi, vaan saat lahjakortin heti, kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet tuotteesi.

SUPERYELLOW 2ND HAND

Kierrätyskumppanimme on suomalainen Ninyes, joka on Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain vastuullisesti valmistettujen vaatteiden kauppapaikka. Ninyesistä löydät myös parhaat käytetyt Superyellow-tuotteet.

Lähetä käytetyt Superyellow-tuotteet Ninyes:ille ja he hoitavat kaiken puolestasi. Sinun tarvitsee vain pakata ja lähettää tuotteet. Hyvitämme sinulle jokaisesta jälleenmyyntiin kelpaavasta Superyellow-tuotteesta 70%-50% sen arvioidusta myyntihinnasta. Saat lahjakortin käyttöösi lähes heti, eikä sinun tarvitse odotella tuotteiden myyntiä. Helppoa, nopeaa ja vastuullista.

MITÄ VOIN KIERRÄTTÄÄ

Kyllä kiitos:

Kaikki Superyellow-tuotteet. Tuotteiden tulee olla ehjiä, puhtaita, siistejä ja jälleenmyyntikelpoisia. Oletetun jälleenmyyntihinnan tulee olla vähintään 10 €.

Ei kiitos:

Likaiset, tahraiset, karvaiset, rikkinäiset, haalistuneet tai loppuunkäytetyt tuotteet.

MITEN HOMMA TOIMII?

Näin kierrätät käytetyt Superyellow-tuotteet helposti.

1. Täytä ja lähetä kierrätyslomake.

2. Pakkaa ja lähetä myytävät vaatteet joko Matkahuollon tai Postin avulla. Liitä lähetyksen mukaan nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.
Matkahuollon palautuskoodi: 9545051.
Postin asiakaspalautustunnus: 671577
Koodit toimivat vain Suomessa.

Lähetysosoite: Ninyes Oy / Superyellow 2nd Hand, Veneentekijäntie 18 B2, 00210 Helsinki.

Voit myös tuoda tuotteet ilmaiseksi Ninyesiin (Veneentekijäntie 18 B, Helsinki) tai Kauppakeskus Redin Second Hand Marketiin (Redi, 3 krs., Hermannin rantatie 5, Helsinki).

3. Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi viestin lähettämiesi tuotteiden hyvitysarvosta. Kun olet hyväksynyt hyvitysarvon, saat lahjakortin sähköpostiisi.

Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta Superyellowsta 70% tai 50% sen oletetusta myyntihinnasta lahjakortin muodossa valintasi mukaan joko Superyellown (uudet Superyellowt) tai Ninyesin (käytetyt Superyellowt) verkkokauppaan. Saat lahjakortin noin kahden viikon kuluttua lähetyksestä. Lahjakortti on voimassa kuusi (6) kuukautta antopäivästä.

Parhaat käytetyt Superyellow-tuotteet löytyvät täältä: ninyes.fi/collections/superyellow

Lisätiedot, tarkat ohjeet ja ehdot: ninyes.fi/pages/re-wear

Kiitos, kun kierrätät!